Egy tökéletes lánybúcsús ajándék

Ki ne emlékezne azokra az estékre, amikor valamelyik barátjának vagy barátnőjének a lánybúcsúját vagy legénybúcsúját ünnepelték? Ha csak nem a túlzott alkoholfogyasztás okozta emlékezetkiesésről van szó, biztos vagyok benne, hogy mindenkiben örök emlékeket hagynak ezek az esték, esetleg egész hétvégék. Én mindig igyekszem olyan bulit szervezni az én barátnőimnek, hogy minden olyan benne legyen, ami vicces, de azért még ízléses, amit élvez és ami örök emléket nyújt minden meghívott számára, hogy akár majd harminc év múlva is azokon a jó kis sztorikon nevethessünk. Ezekhez pedig hozzá tartoznak a játékok és ajándéktárgyak. Én ezeket mindig igyekszem úgy megválasztani, hogy később is értéket képviseljenek.

Nem is olyan régen például az egyik barátnőm lánybúcsújára a https://ajandekozd.hu/ csapatával karöltve, teljesen egyedi és gyönyörű ajándékokat készíttettem, méghozzá úgy, hogy a barátnőm életének mai napig is szerves részét képezik. Az egyik ugyanis egy nyomtatható kirakó volt, a kedvenc képével díszítve. A kirakó darabkákat egy-egy játék sikeres teljesítése – vagy egy-egy pohár ital sikeres legurítása után – három részletben kapta meg, és az est végén ki is rakta. Meghatódott arccal nézte a kis kirakó darabkákat, és másnap már azt kereste hol tudná bekereteztetni és azóta is az otthonuk falát díszíti ez a szép kis emlék. A másik ilyen, az egy nyomtatott pénztárca volt. A csajokkal készítettünk egy kis szóösszeállítást, és azzal díszítettünk egy szintén az oldalon található nyomtatható textil pénztárcát, amibe egész este gyűjthette az általa árult sütemények bevételét.

Azóta is imádja ezt a pénztárcát, igaz csak akkor veszi elő, ha velünk találkozik, mert azt mondta, nem akarja minden nap használni, mert azt szeretné, ha élete végéig elkísérné ez a gyönyörű szép kis emlék, hiszen akkor keresett életében a legjobban, mert egy este alatt közel hatvanezer forintot szedett össze a sütemények árulásából, ami még ma is nagyon nagy eredménynek számít, és sokkal kevesebb az óradíja a mai napig is. Nem csak szép ajándék és szép emlék tehát ez a pénztárca, de szerencsét is hoz számára ez a tökéletes kis ajándék.