Egy angyal a bőrnek? Lehetséges!

Nem sok olyan nő van a világon, legalábbis azt gondolom, aki nem szereti az arcápolás és testápolás termékeit használni és kényeztetni magát a jobbnál jobb termékekkel és azok hatásával. Természetes, hogy egy nő hiú. A különböző testápoló és arcápoló termékek segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát, igyekeznek megelőzni a ráncok kialakulását. Én azonban nem igazán vagyok ezekért a termékekért oda. Nem tudom mi lehet az oka, de nem igazán szeretem kenegetni magam bármilyen testápolóval vagy arckrémmel. Ehhez azonban az is bizonyára hozzátartozik, hogy nem igazán van sok ismeretem a különböző hatóanyagok, összetételek tekintetében, és kozmetikai ismereteim is hogy is mondjam, csekélyek. Így azonban nehéz lenne bármilyen igazán hatékony eredményt elérni. Tekintve, hogy a minap szembe jött velem egy kérdés, miszerint milyen típusú az arcbőröm, és hát azt se tudtam egész idáig, hogy ilyen kérdés egyáltalán létezik. Természetesen a válaszról fogalmam sincs.

Elkezdtem tehát kutatni, és a bőrangyal oldalra rátalálva találtam egy kisokost, amiben rengeteg dologra fény derült számomra. Most már tudom, hogy kombinált bőröm vagy, és azt is, hogy erre milyen ápolás a leghatékonyabb és azt is, hogy a lavera termékcsaládból kifejezetten ajánlott számomra egy-két darab. Ma már használom is őket. És el kell, hogy mondjam, imádom. Hatékonyak, jó illatúak és kényelmesek, mert nagyon gyorsan beszívódnak és nem hagynak maguk után semmilyen kellemetlen hatást.

Ez az oldal számomra rengeteg dolgot adott. Ismeretet, különböző tanácsokat, termékeket, a lehetőséget, hogy élvezetesen használhassam azokat a termékeket, amiket eddig azért tettem, mert tudtam, hogy szükséges. Valódi hasznos dolgokat tartalmaz ez az oldal, nem véletlen, hogy a neve a bőrangyal – https://borangyal.hu/. Bizony lehet a bőrnek is egy olyan angyala, ami védi, segíti a folyamatos megújulásban és segít, hogy ellenálljon az idő vasfogának. Imádom, és hatalmas öröm, hogy rátaláltam.