Kínából jött, mégis megbízható minőség, mi az? Mutatjuk.

2009. Shenzen. Megalakult egy olyan márka, amely nagyon gyorsan elnyerte a vásárlók bizalmát. A kínai termékekkel, gyártókkal kapcsolatos szkepticizmust szerencsére megcáfolták. A gyártó hitvallása azon alapszik, hogy minél praktikusabb, széles felhasználhatósági körű termékeket gyártson, természetesen úgy, hogy ne menjen a külső megjelenés rovására.

Ez a Baseus. Az aktív növekedési fázisa 2012-ben jött létre, amikor a márka a kínai nagy online platformokra lépett, és úgy döntött, hogy elkezd nyitni külföld felé, majd fokozatosan elkezdte bővíteni a céget. Rendkívül széles skálán mozog a kínálat, a kábelektől elkezdve a töltőkön át a fülhallgatóig minden megtalálható, ami hasznos kiegészítője lehet a mobilunknak. Hatalmas előny, hogy gyakorlatilag az összes típusú, márkájú telefonnal kompatibilisek a termékek, így legyen akármilyen márkájú, típusú készülékünk, biztosan találunk olyan kiegészítőt, ami megfelelő lesz számunkra. Azért is fontos a megbízható gyártótól vásárolni, mert egy gyengébb utánzatú töltő akár tönkre is teheti a telefonunkat.

A gyártó kényesen figyel arra, hogy termékei ne csak az adott funkciókat töltsék be maximálisan és hibátlanul, de ki is nézzenek valahogy, hiszen a mai embernek fontos a dizájn, a külsőség a hasznosság mellett, így rengeteg lehetőség közül választhatunk, legyünk bármilyen neműek, korúak, felfogásúak, mindannyian találunk jól használható, trendi kiegészítőt a mobilunkhoz, ha meglátogatjuk a Baseus shop felületét.