A legjobb csapattagjaink

Amikor nemrég vizsgáltuk az elmúlt öt éves vállalati utat és eredményeket azt láttuk, hogy bizony nem csak hogy jól haladtunk, és folyamatosan teljesítettük a magunk számára előre előírt eredményeket, de túl is léptünk azokon, tehát büszkén mondhatjuk, hogy a fejlődés üteme folyamatos, a tartalékaink egyre nagyobbak, a vállalati hangulat és a munkahelyi légkör igen jó, egyszóval sikeresnek mondhatjuk a tevékenységet és a fejlesztéseket is.

El is határoztuk, hogy egy olyan projektet viszünk végig a cégen, ami már nem feltétlenül a termelés gyorsaságát vagy minőségét alakítja, hanem a munkavállalók munkáját segíti, kommunikációját könnyíti meg és így segíti elő a gyorsabb és gördülékenyebb munkavégzést. Mondanom sem kell, hogy a telefonoknak mindenki nagyon örült, és hihetetlen, robbanásszerű eredményt is lehetett érezni a cégen, főleg hangulatban és a munka gyorsaságában, a szervezettség javulásában.

Egyetlen dolog hiányzott még a tökéletes projekt kivitelezéshez, egy csapat vagy cég, akik professzionális és gyors szervíz szolgáltatást tudnak nyújtani számunkra a xiaomi telefonok területén, ráadásul rendkívül megbízható módon, hiszen rengeteg céges adat, ügyfél adat és elérhetőség, képek vannak ezeken a telefonokon, amit egyrészt mindenképp védenünk kell, másrészt maximális szinten biztosnak kell lennünk abban, hogy ezek nem kerülnek illetéktelen vagy rossz kezekbe.

Hosszas keresgélés, és jó pár ajánlás végig gondolása után mi a https://xiaomiszervizshop.hu/ csapat mellett döntöttünk és így fél év távlatában, a közös munka és a rengeteg segítség után azt mondhatom, hogy nem igazán találhattunk volna náluk profibb, lelkiismeretesebb és jobb csapatot. Bárkinek, legyen az céges vagy magán jellegű igény, csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni sem bennük sem pedig a munkájuk eredményében.